loader image
Share

Aliving

01

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του A LIVING INTERIORS & DESIGN STUDIO, μιας εταιρείας αφιερωμένης στην αριστεία στον εσωτερικό σχεδιασμό, το επιπλο κουζίνας , το μπανιο και την ντουλάπα.
Ως αφοσιωμένη εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού, γνωρίζουμε ότι τα σχέδια που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών απαιτούν κατανόηση του τρέχοντος χώρου και της μελλοντικής χρήσης τους. Είμαστε εκπαιδευμένοι να ασχολούμαστε με περισσότερα από τα έπιπλα και τα φινιρίσματα που κάνουν έναν χώρο να φαίνεται υπέροχος.

02

Some Interisting Facts

Προσπαθούμε να παρέχουμε την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες του εσωτερικού σχεδιασμού που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ικανοποίησή σας.
Μοιραζόμαστε τους πόρους και τις γνώσεις μας μαζί σας για να βελτιστοποιήσουμε τη δημιουργικότητά σας στη δημιουργία του σπιτιού των ονείρων σας.
Είμαστε εδώ για να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε δημιουργικά ζητήματα και να αναπτύξουμε λύσεις εσωτερικού κτιρίου που οδηγούν σε ένα υγιές, ασφαλές και άνετο φυσικό περιβάλλον.

0
Finished projects

0
Happy customers

0
Working hours

03

Our featured Works

04

Our Skills

Ακούμε, αναλύουμε και κατανοούμε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας και τελικά δημιουργούμε και κατασκευάζουμε τα έπιπλα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας παίρνουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται.

Σας βοηθάμε να εξετάσετε τις επιλογές σας, να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη, να διαχειρίζεστε τη διαδικασία ή οτιδήποτε ενδιάμεσο μεταξύ της αγοράς, της παραγγελίας, της επίβλεψης εργασιών και κυρίως, της επίβλεψης των προϋπολογισμών σας.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να σας βοηθήσουμε να εξισορροπήσετε τις φιλοδοξίες , τις λειτουργικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

%

Design

%

Architecture

%

Construction

05

aliving People

Mila Slavko

CEO – Main Architect

Austin Evon

Co-manager associated

Mery Insi

Architect – Designer

Jon Twist

Architect – Designer

David Gray

Photographer

Mery Spears

Designer – Photographer

06

Testimonials

Συνολικη Δημιουργικη Λυση

Ως έμπειρη εταιρεία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, η A LIVING INTERIORS & DESIGN κατανοεί πλήρως ότι το εσωτερικό κτήριο δεν είναι απλώς η οπτική βελτίωση και κατασκευή ενός εσωτερικού χώρου.Επιδιώκει να βελτιστοποιήσει και να εναρμονίσει τις χρήσεις στις οποίες θα εφαρμοστεί το δομημένο περιβάλλον.

Λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες στη διαμόρφωση της λύσης εσωτερικού χώρου. Εξετάζουμε πτυχές όπως ο ίδιος ο χώρος, η λειτουργία του χώρου και η ταυτότητα του χώρου.

Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα πολλά εσωτερικά κτιριακά στοιχεία που κυμαίνονται από το οπτικό (χρώμα, φωτισμός, μορφή) έως το απτό (επιφάνεια, σχήμα, υφή).
Δίνεται επίσης προσοχή στους τύπους και τα χαρακτηριστικά των επίπλων, των αξεσουάρ και των διακοσμητικών που θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία εσωτερικών χώρων.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό διασφαλίζουμε την απόλυτη τελειότητα σε όλη την κατασκευή και φινιρίσματα του εσωτερικού.

A_                    R_                A_               N_

Attention to       Research      Attention      Nature we

needs of each    of beauty      we spread     respect

 

Η εταιρεία είναι από τις πλέον γνωστές στον χώρο επίπλου κουζίνας στην Ιταλία και με εξαγωγές παγκοσμίως να αυξάνονται συνεχώς.

Η προσοχή στον σχεδιασμό, η συνεχής αναζήτηση ποιοτικών υλικών, η σύγκριση, η μελέτη, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα που εμπεριέχονται σε κάθε έργο είναι αυτό που καθιστά κάθε προϊόν, ένα καινοτόμο αποτέλεσμα.

Η δεξιοτεχνία, η τεχνολογία αιχμής και ο καινοτόμος σχεδιασμός είναι έννοιες συνυφασμένες με την Ιταλική παράδοση. Για την ARAN ο σχεδιασμός μίας κουζίνας δεν είναι μόνο η κατασκευή ενός επίπλου, αλλά η δημιουργία ενός χώρου όπου μπορείτε να αφήσετε την οικογένεια και τους φίλούς σας να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα.

Οι αξίες της εταιρείας πρωτίστως, είναι η προσοχή στις ανάγκες των οικογενειών, η ενσυναίσθηση, η ταύτιση με τους πελάτες και τις επιθυμίες τους.

Το όραμα της εταιρείας είναι πως η κουζίνα ARAN θα φέρει στιγμές ευτυχίας σε όλα τα σπίτια του κόσμου, χαρίζοντας εμπειρίες ευχαρίστησης σε ένα περιβάλλον που είναι κοντά στις ανάγκες του καθενός και ακόμα περισσότερη ομορφιά.

 

See our Portfolio

Πιστεύουμε στην ποιότητα. Από την επιλογή και την κατασκευή των υλικών, μέχρι την επιλογή του φινιρίσματος και τον σκοπό μιας παραγωγής υψηλώνπροδιαγραφών.
Καλαίσθητες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες στηνντουλάπα σας, δίνοντας στον χωρο του υπνοδωματίου σας το αποτέλεσμα πουεπιθυμείτε.
Η ντουλάπες μας θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τους χώρους σας και να δώσετε δομή στα δωμάτιά σας.
Σχεδιασμός, πρακτικότητα και δημιουργικότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά πουπεριγράφουν τις ντουλάπες που έχουν σχεδιαστεί για αποθήκευση και δημιουργούνται για να σας ευχαριστήσουν.

Η κλασικές ανοιγόμενες ντουλάπες συναντούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και μαζί δημιουργούν χώρο για τα πράγματα που έχουν σημασία.
Οι συρόμενες ντουλάπες δίνουν ρευστότητα, σχεδιασμό και στυλ. Φροντίζουνκάθε αντικείμενο να έχει τη θέση του, χωρίς η ντουλάπα να καταλαμβάνει τοχώρο που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες. Λάκα, ξύλο, γυαλί, επενδεδυμένη με ύφασμα ή δέρμα. Με ειδικό οικολογικό φινίρισμα ή γυαλί.Επιλέξτε το μοντέλο και το χρώμα σας.

 

See Our Portfolio

Με τις Walk-in ντουλάπες οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Δωμάτια αφιερωμένα στον χώρο της ντουλάπας που είναι και ευρύχωρα και φιλόξενα ως χώρος διαβίωσης. Η λειτουργικότητα μετατρέπεται σε εμφάνιση υψηλήςαισθητικής.
Οι μοντέρνες γραμμές και τα εξαιρετικά υλικά ενισχύουν τις διαφορετικέςπτυχές της Walk-in  ντουλάπας και την εκλεπτυσμένη δυνατότητα κατασκευής.
Η δυνατότητα τοποθέτησης του εξοπλισμού στο επιθυμητό ύψος, η μεγάληποικιλία εξοπλισμού, η διαθεσιμότητα διαφόρων τύπων υλικών και φινιρισμάτων, οκαινοτόμες λύσεις όπως τα φωτιζόμενα ράφια, επιτρέπουνπολλαπλές σχεδιαστικές λύσεις και εξαιρετική προσαρμογή του συστήματος.

 

See our Portfolio

Ξεκινήσαμε με τη γνώση ότι για να πετύχει κάτι έπρεπε να είναι κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Και εδώ είμαστε σήμερα. Σε αυτό το σημείο, συνδυάζουμε το πάθος μας για το σχεδιασμό με οίκους που διαθέτουν τεχνογνωσία και καινοτομία, για να φέρουμε έναν νέο τρόπο σκέψης στο σπίτι σας. Δεν είμαστε κατάστημα επίπλων, είμαστε μία μπουτίκ. Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις στους χώρους του σπιτιού σας με ιδιαίτερα προϊόντα, με έργα τέχνης. Αυτή είναι και η δύναμή μας, η προσφορά των προϊόντων μας έπρεπε να αντικατοπτρίζει την μοναδική αισθητική μας. Έπρεπε να απομακρυνθούμε από τα κλασικά σχήματα των καναπέδων, των βιβλιοθηκών, των μπουφέδων και των ταπετσαριών.

 

See our Portfolio

08

Πεδιο εφαρμογης του εργου

– Δημιουργία ιδεών για λειτουργικές και αισθητικές δυνατότητες του χώρου. – Ανάπτυξη σχεδίου διάταξης, σχεδίασης προοπτικής 2D & 3D.

– Σχεδιασμός, επίβλεψη και διαχείριση δραστηριοτήτων κατασκευής και εγκατάστασης.

– Επιλογή, προσδιορισμός και αγορά φωτιστικών, επίπλων, προϊόντων, υλικών και χρωμάτων.

– Σχεδιασμός και διαχείριση της κατασκευής και εσωτερικές λεπτομέρειες εξατομικευμένων επίπλων.

09

Επισκεψη στο Showroom

Contact details :

Office in Athens

  • Ir. Politechniou 81, Ilioupoli 163 42
  • 21 6002 9560
  • hello@aliving.gr