loader image
Share

SERVICES

SERVICES

What We Do

Ως έμπειρη εταιρεία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, η A LIVING κατανοεί πλήρως ότι το εσωτερικό κτήριο δεν είναι απλώς η οπτική βελτίωση και κατασκευή ενός εσωτερικού χώρου. Επιδιώκει να βελτιστοποιήσει και να εναρμονίσει τις χρήσεις στις οποίες θα εφαρμοστεί το δομημένο περιβάλλον.

Λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες στη διαμόρφωση της λύσης εσωτερικού χώρου. Εξετάζουμε πτυχές όπως ο ίδιος ο χώρος, η λειτουργία και η ταυτότητα του χώρου. 

Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα πολλά εσωτερικά κτηριακά στοιχεία που κυμαίνονται από το οπτικό (χρώμα, φωτισμός, μορφή) εώς το απτό (επιφάνεια, σχήμα, υφή).

Δίνεται επίσης προσοχή στους τύπους και τα χαρακτηριστικά των επίπλων, των αξεσουάρ και των διακοσμητικών που θα χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, διασφαλίζουμε την απόλυτη τελειότητα σε όλη την κατασκευή και τα φινιρίσματα των επίπλων. 

A_                    R_                A_               N_

Attention to       Research      Attention      Nature we

needs of each    of beauty      we spread     respect

 

Η εταιρεία είναι από τις πλέον γνωστές στον χώρο επίπλου κουζίνας στην Ιταλία και με εξαγωγές παγκοσμίως να αυξάνονται συνεχώς.

Η προσοχή στον σχεδιασμό, η συνεχής αναζήτηση ποιοτικών υλικών, η σύγκριση, η μελέτη, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα που εμπεριέχονται σε κάθε έργο είναι αυτό που καθιστά κάθε προϊόν, ένα καινοτόμο αποτέλεσμα.

Η δεξιοτεχνία, η τεχνολογία αιχμής και ο καινοτόμος σχεδιασμός είναι έννοιες συνυφασμένες με την Ιταλική παράδοση. Για την ARAN ο σχεδιασμός μίας κουζίνας δεν είναι μόνο η κατασκευή ενός επίπλου, αλλά η δημιουργία ενός χώρου όπου μπορείτε να αφήσετε την οικογένεια και τους φίλούς σας να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα.

Οι αξίες της εταιρείας πρωτίστως, είναι η προσοχή στις ανάγκες των οικογενειών, η ενσυναίσθηση, η ταύτιση με τους πελάτες και τις επιθυμίες τους.

Το όραμα της εταιρείας είναι πως η κουζίνα ARAN θα φέρει στιγμές ευτυχίας σε όλα τα σπίτια του κόσμου, χαρίζοντας εμπειρίες ευχαρίστησης σε ένα περιβάλλον που είναι κοντά στις ανάγκες του καθενός και ακόμα περισσότερη ομορφιά.

 

See our Portfolio

Πιστεύουμε στην ποιότητα. Από την επιλογή και την κατασκευή των υλικών, μέχρι την επιλογή του φινιρίσματος και τον σκοπό μιας παραγωγής υψηλώνπροδιαγραφών.
Καλαίσθητες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες στηνντουλάπα σας, δίνοντας στον χωρο του υπνοδωματίου σας το αποτέλεσμα πουεπιθυμείτε.
Η ντουλάπες μας θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τους χώρους σας και να δώσετε δομή στα δωμάτιά σας.
Σχεδιασμός, πρακτικότητα και δημιουργικότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά πουπεριγράφουν τις ντουλάπες που έχουν σχεδιαστεί για αποθήκευση και δημιουργούνται για να σας ευχαριστήσουν.

Η κλασικές ανοιγόμενες ντουλάπες συναντούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και μαζί δημιουργούν χώρο για τα πράγματα που έχουν σημασία.
Οι συρόμενες ντουλάπες δίνουν ρευστότητα, σχεδιασμό και στυλ. Φροντίζουνκάθε αντικείμενο να έχει τη θέση του, χωρίς η ντουλάπα να καταλαμβάνει τοχώρο που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες. Λάκα, ξύλο, γυαλί, επενδεδυμένη με ύφασμα ή δέρμα. Με ειδικό οικολογικό φινίρισμα ή γυαλί.Επιλέξτε το μοντέλο και το χρώμα σας.

 

See Our Portfolio

Με τις Walk-in ντουλάπες οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Δωμάτια αφιερωμένα στον χώρο της ντουλάπας που είναι και ευρύχωρα και φιλόξενα ως χώρος διαβίωσης. Η λειτουργικότητα μετατρέπεται σε εμφάνιση υψηλήςαισθητικής.
Οι μοντέρνες γραμμές και τα εξαιρετικά υλικά ενισχύουν τις διαφορετικέςπτυχές της Walk-in  ντουλάπας και την εκλεπτυσμένη δυνατότητα κατασκευής.
Η δυνατότητα τοποθέτησης του εξοπλισμού στο επιθυμητό ύψος, η μεγάληποικιλία εξοπλισμού, η διαθεσιμότητα διαφόρων τύπων υλικών και φινιρισμάτων, οκαινοτόμες λύσεις όπως τα φωτιζόμενα ράφια, επιτρέπουνπολλαπλές σχεδιαστικές λύσεις και εξαιρετική προσαρμογή του συστήματος.

 

See our Portfolio

Ξεκινήσαμε με τη γνώση ότι για να πετύχει κάτι έπρεπε να είναι κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Και εδώ είμαστε σήμερα. Σε αυτό το σημείο, συνδυάζουμε το πάθος μας για το σχεδιασμό με οίκους που διαθέτουν τεχνογνωσία και καινοτομία, για να φέρουμε έναν νέο τρόπο σκέψης στο σπίτι σας. Δεν είμαστε κατάστημα επίπλων, είμαστε μία μπουτίκ. Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις στους χώρους του σπιτιού σας με ιδιαίτερα προϊόντα, με έργα τέχνης. Αυτή είναι και η δύναμή μας, η προσφορά των προϊόντων μας έπρεπε να αντικατοπτρίζει την μοναδική αισθητική μας. Έπρεπε να απομακρυνθούμε από τα κλασικά σχήματα των καναπέδων, των βιβλιοθηκών, των μπουφέδων και των ταπετσαριών.

 

See our Portfolio

Η Azzurra Ceramica είναι μια κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό μπάνιου και στην τεχνική καινοτομία του μπάνιου.
Ειδικά με την ικανότητα να αποτυπώνει και, μερικές φορές, να πρωτοπορεί στις τάσεις του σχεδιασμού του μπάνιου, προωθεί με πάθος λύσεις προσαρμοσμένες στις νέες απαιτήσεις της τρίτης χιλιετίας. Ένας συνδυασμός ποιοτικών προϊόντων, σχεδίασης και τεχνολογίας που έχει κερδίσει τις διεθνείς αγορές.
Με μια παράδοση βασισμένη σε χειροποίητες τεχνικές η Azzurra δημιούργησε μια παραγωγή που συνδιάζει την τεχνολογική καινοτομία και την δεξιοτεχνία.
Όλες οι συλλογές της Azzurra έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώνουν τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του μπάνιου. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από βραβεία  που έχουν απονεμηθεί για επίσημους πειραματισμούς και υψηλού κύρους συνεργασίες με  διεθνείς σχεδιαστές.

 

See our Portfolio

Ένας δημιουργικός χώρος που στοχεύει στην αριστεία των κεραμικών υλικών, την έρευνα και την σύσταση αυτών.

Στοιχεία βιομηχανικής αισθητικής συνδιάζονται με άλλα που έχουν έντονα χειροποίητο χαρακτήρα, ουδέτερα χρώματα και αποχρώσεις, μαξιμαλιστική επιρροή και μινιμαλιστική ατμόσφαιρα.

 

See our Portfolio

Η A LIVING, έχοντας μια στυλιστική ταυτότητα, επέλεξε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών, με γνώμονα να σας παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας.

Μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων των SMEG, FALMEC και BORA σε φούρνους, εστίες, ενσωματωμένα συστήματα μαγειρέματος, ψυγεία και απορροφητήρες είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

 

See our Portfolio

Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, επιλέξαμε συναργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο. Εταιρείες όπως η Lapitec, η Diresco και η Franke πρωτοπορούν αρκετές δεκαετίες στους πάγκους εργασίας κουζινών και πρωτοτυπούν σε ειδικές κατασκευές με την χρήση συνθετικών υλικών και πετρωμάτων.

 

See our Portfolio

Δουλεύοντας με τους κορυφαίους οίκους νεροχυτών και μπαταριών είμαστεσε θέση να παρέχουμε στον πελάτη μοναδικής ποιότητας και αισθητικήςλύσεις.

Η Blanco είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής νεροχυτών παγκοσμίως μεεξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών στον χώρο της κουζίνας.

Η Newform με διαρκεί έρευνα και ανάπτυξη έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους σημαντικότερους οίκους μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας. Η αισθητική και η λειτουργικότητα, ο σχεδιασμός και η πρωτοτυπία μαζί μετην προσοχή στην λεπτομέρεια, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ποιότητας και της έρευνας της εταιρείας.

 

See our Portfolio

Κάθε χώρος μια καινούργια έμπνευση. Ποιότητα που γεννιέται και αναπτύσσεται μετατρέποντας την ιδέα σε τελικό προϊόν.
Καθημερινά δημιουργούμε καινοτόμες και κομψές λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας.
Σχεδιασμός που χαρακτηρίζεται από τη συνοχή των σχημάτων και των χρωμάτων, την ευελιξία των προτάσεων και τη σχολαστική προσοχή στα υλικά και τα φινιρίσματα τοποθετούν τα προϊόντα της A Living σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, τηρώντας τα γούστα και τα αιτήματα ενός απαιτητικού πελάτη.